Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Cupcakes

25.12.2012 , 12:03    Kategori: Blogg    1 Kommentarer

Nå skal vi ha familien på 1. Juledags middag. Vi blir ganske mange, men det er jo koslig da. Jeg skal lage red velvet (på norsk rød fløyel). En rød cupcake med hvit frosting (topping). Jeg har aldri laget det før, men får se... Haha, jeg kan lage ett innlegg om hva jeg fikk til jul. Eller om hvordan man lager red velvet? Hva vil dere?
-Andrine

God jul og godt nytt år <31 Kommentarer


Merry christmas!

22.12.2012 , 21:30    Kategori: Blogg    1 Kommentarer

Hei, i dag er det bare 2 dager til julaften! Gleder meg så mye! Og jorda gikk ikke under. Haha, jeg trodde egentlig ikke på det i det hele tatt, men noen er kanskje litt mer paranoid enn meg? Det er litt deilig å ikke bli redd for å dø osv... Gleder meg i værtfall utrolig mye til julaften, så god jul alle sammen!

HVA ØNSKER DERE DERE TIL JUL?
-Andrine1 Kommentarer


Julegaver

15.12.2012 , 10:19    Kategori: Blogg    1 Kommentarer

Unnskyld, vi har hatt mange tentamner, prøver, shopping av julegaver og alt det andre julestresset... I går kjøpte jeg venninne gaver. Haldis og jeg var kanskje inne i en sminkebutikk i 45-60 minutter! Men det var vert det, fiksa nesten alt der. Det er sikkert ikke så veldig mange som vet hvilken det er, men den heter Makeupmekka. De har veldig god sminke for ikke så veldig dyr pris. Vi hadde sett på en nettside om de, og de hadde sånn julegave tips. Her er en link til hjemmesiden: http://www.makeupmekka.no/
HAR DERE KJØPT VENNINNE GAVER?
-Andrine1 Kommentarer


Bursdag

08.12.2012 , 16:36    Kategori: Blogg    2 Kommentarer

Hei, i dag har jeg spilt to kamper, først her hjemme og så i Sarpsborg, tapte begge, men jaja. etter på i dag skal jeg til bursdag til tanta mi. Ganske stort opplegg og jeg kjenner sånn 2% av de som er der! Hahah, men blir sikkert veldig koslig :) I morgen har jeg ingen planer, så bi får se hva som skjer, haha :)
HVA SKAL DERE I DAG?
-Andrine

Lenge siden.. (Hasit.blogg.no)2 Kommentarer


Sick

06.12.2012 , 11:24    Kategori: Blogg    5 Kommentarer

Syk i dag.. Det er så kjedelig! Men jeg har Ben and Jerry's så tror jeg overlever, haha :) namnam

-Andrine5 Kommentarer


Kakao

05.12.2012 , 23:21    Kategori: Blogg    1 Kommentarer

Unnskyld, jeg er litt syk, prøver og mammas bursdag i dag så det har blitt litt stress, men skal prøve å få blogget mer!
I dag da jeg kom hjem fra skolen lagde jeg kakao og sjokolade fondant, men det ble sjokolademuffins da.. Haha, dårlig kokk. Det var pakke i tilleg ikkje bra, men det var godt da! :) dette er andre eller tredje gangen jeg skriver dette innlegget fordi når jeg skal legge til bilder blir det borte, er det noe galt med telefonen min eller skjer det på andres telefoner også, håper dere har tips eller kan hjelpe meg! Utrolig kjedelig å skrive ett innlegg 3 ganger!

Vet veldig pent, men jaja <3

-Andrine1 Kommentarer


Amalie :)

01.12.2012 , 22:04    Kategori: Blogg    1 Kommentarer

Hei! 

Nå sitter jeg i senga, med Amalie. Hun skal over natte og det blir veldig koslig! I morgen skal vi kanskje være med Pia og Silje.

Bildene jeg tok før jeg dro til Solveig:

Nagle topp: 300 kr // vero moda (only)

Bukse: 499 kr // bikbok

nå:-Andrine


 1 Kommentarer


Jente kveld!

01.12.2012 , 18:01    Kategori: Blogg    0 Kommentarer

I går overnattet Tuva (tso.blogg.no), det var utrolig koslig og veldig gøy! Hun dro rundt 12 tiden fordi hun skulle ned til byen, men da klokka var 1 eller 2 dro jeg til Haldis (hasit.blogg.no). Så dro jeg på brynsenteret der kjøpte jeg en topp og en bukse, jeg er veldig fornøyd! Nå skal jeg på jente kveld hos Solveig, med jentene i klassen, gleder meg! Det blir sikkert kjempe koslig :)) Kan legge ut bilder av tingene jeg kjøpte etter på :)<3

snakkes

-Andrine <30 Kommentarer


hits